Foci

Feszt Blog

handball-294134_640Ma egy nagyon jó élményben volt részem. Elmentünk a fiúnk kézilabda meccsére. Még kis kezdők, ügyetlenek, de aranyosak voltak.

Az emlékek

A férjem is valaha kézilabdázott. Furcsa volt neki látni, hogy most már nem ő, hanem a fia játszik. Persze a lelátón szorítottunk nekik a többi gyermek szüleivel együtt. Sokszor vissza kellett fogni magunkat, hogy ne szóljunk nekik, mit hogyan csináljanak, majd rájönnek maguktól.

Mind a ketten sportoltunk, amikor még fiatalok voltunk. Na nem mintha most öregek lennénk, csak már olyan mennyiségű sportra nincs időnk. Én ha tehetem,és az idő is engedni, akkor elmegyek futni. Régen jártam elég sokat futni, még maratonokra is.

A meccs történései

Nagyon sokat nevettünk hol azon, hogy milyen kis ügyetlenek, hol pedig azon, hogy milyen ügyesek. Az egyik alkalommal az egyik kisfiún mindenki jót derült. Na persze nem azért, mert valami butaságot csinált. Gergő igen csak ügyes fiú, és sok mindent szeret csinálni. Többek között nem csak kézilabdázik, hanem focizik is. Egyik alkalommal, szegény összekeverte, hogy nem foci, hanem kézilabda meccsen van, és a lábával vette le a labdát. Szegény olyan vörös lett, úgy elszégyellte magát… Persze azért egy tapsot kapott.

Már csak az hiányzott volna, hogy a német nyelvtanfolyamok hatására még németül is neki álljon beszélni.