Foci

Feszt Blog

Anna barátnőm ritkán van itthon, mert külföldön dolgozik. Szeretem kihasználni a lehetőséget, ha kicsit hazajön mert ilyenkor mindig jókat beszélgetünk. Sokat nem tud itthon lenni, mert a munkája nem olyan, hogy úgy tudjon eljönni, és azért csak 800 kilométerre van itthonról. Bevallom, sokszor hiányzik nagyon, hogy egy jót beszélgessek valakivel.

A fiúk és a hobbijuk

football-546150_640El sem tudom mondani, hogy mennyire nem rajongok a fociért, és a vele járó szurkolásért. Idő közönként nálunk jönnek össze egy egy meccs nézésre, ilyenkor inkább lelépek otthonról, és csak akkor megyek haza, ha már vége van. Mondjuk nem nehéz pár órát eltölteni, főleg, ha az ember legjobb barátnője itthon van. Így még meg sem kell dumálni, hogy elmegyek egy kis kikapcsolódásra, csajos programra. Persze, hogy a vásárlás is szóba kerül, hiszen két csaj mi mást tudna csinálni?

A csajos programok

Minden olyat szoktunk ilyenkor csinálni, amit Anna a barátnőm nélkül nem lehet. Persze tudok nélküle is inni egy jó kávét, de mégsem ugyan olyan, mint vele.

Azért örülök, hogy jó helye van, jó munkája, és hogy jól érzi magát, szerencsés, hogy talált magénak egy megfelelő munkahelyet. Neki tényleg beváltak az ausztriai munkák. Imádok Annával vásárolni. Ő megmondja kerek perec, ha szerinte valami nem áll jól, vagy szerinte nem az én világom.

Míg mi vásárolgatunk, addig a fiúk legalább kiélhetik magukat. Szurkolhatnak kellő képen, kiabálhatnak, vagy épp olykor szitkozódhatnak. Hát egyszer voltam otthon valami fontos meccs volt éppen, hét azt a kiabálást, vagy éppen mérgelődést. Mondtam is a páromnak, hogy legközelebb, még otthonról is lelépek, ha ilyen lesz, szóljon jó előre.

Miután Anna nincs itthon mindig, mikor ilyen előfordul, így hol ilyen programot találom ki, hol pedig olyat. Van hogy ilyenkorra intézem a nagybevásárlást, vagy éppen a szüleimnek megyek, és segítek valamit. Emlékszem, egyik alkalommal a párom még édesapámat is rávette hogy menjen el egy ilyen szurkolói estre. Persze apám már kiöregedett ebből azt gondolom, már nem olyan fontos, mint régen volt.