Foci

Feszt Blog

Tudom, hogy most ennek van az időszaka, de be kell hogy valljam, én nem fogom bánni, ha vége lesz már ennek. Hogy miért?

Többek között azért, mert még a csapból is ez folyik, és kezd egy kicsit unalmas lenni. Persze az is előfordulhat hogy azért érzem ezt mert nem férfi vagyok. Ahogy észre vettem körülöttem a férfiak megbolondultak miután elkezdődött a futball szezon.farm-girl-1509198_640

A barátnőm azt mesélte, hogy náluk otthon nem lehet megszólalni konkrétan. Na ezt meg is tapasztaltam, mert múltkor pont akkor voltunk ott, amikor az egyik nagy meccs ment. Lábujjhegyen kellett mászkálni, mert meg sem lehetett szólalni. Eszembe is jutott, hogy szerencsés vagyok, hogy nálunk nem így van.

Mondtam is Sanyinak, hogy miért nem megy el a haverjaival ilyenkor egy óriás kivetítős helyre, ahol lehet ilyenkor őrjöngeni, vagy éppen szurkolni. Hiszen ezek a helyek ezért vannak kialakítva. Sokkal célszerűbb lenne, mint hogy otthon csendben kell maradni 2 órán keresztül…én tuti nem tudnám megoldani ezt a gyerekek miatt sem. Nálatok mekkora foci őrület van?

Harc a távirányítóért

A fiúk mindig össze vesznek, hogy mit akarnak nézni. Még jó hogy csak egy tévé van, és folyton ezen van a vita amikor tévé nézés van. Az egyiket ez nem érdekli, a másikat meg az nem. Néha van egy két jó műsor, amikor meg tudnak egyezni, hogy azt nézzék. Hogy csak egy példát mondjak, ilyen volt múltkor a napelem működése. Meg is lepődtem, hogy nem ment a harc azon, hogy valakinek nem tetszik a műsor. Mondanom sem kell, hogy egy szót sem szóltam, mert örültem hogy végre egy hullámhosszon vannak, és megértik egymást. Nálad is sokat veszekednek a testvérek?

Sokszor azt gondolom, hogy megőszülök ebben a kamasz korban. vagy valamelyik gyerek tuti hogy nem fogja túlélni.

Mindenesetre annak örülök, hogy a foci meccsek lezajlottak, és annak is, hogy a fiúk még nem kaptak rá. El sem tudom képzelni, hogy mi lesz akkor ha mind a 3 meccset akarnak majd nézni, és otthon nálunk is csendben kell lenni. Remélem, hogy ez az időszak nem jön el, vagy ha igen, akkor ők is elmennek majd valamerre szurkolni.