Foci

Feszt Blog

Most, hogy nem kell rohanni, végre van időnk mindenre. Végre el tudunk menni sétálni, kicsit kikapcsolódni, és végre együtt lenni.  Nagyon ritkán van lehetőségünk arra, hogy kikapcsolódjunk.

Folyton csak a munka

Sokat kell dolgozni azért, amink van. Két éve sikerült házat vásárolnunk, ez java részt annak is köszönhető, hogy folyton dolgozunk mind a ketten. A család kérdése ez miatt egyenlőre még nem merült fel, de nem is lehet még kérdés. Annyi mindent szeretnénk még az életben elérni, és a házunkon is sok mindent szeretnénk még megcsinálni.

Addig, amíg nem vettük meg a házat, nagyon sokat hajtott Laci. A munkája amúgy sem az a fajta, hogy egy helyben kell ücsörögni, így sokat van távol. Amikor mi megismerkedtünk, mér akkor is ez volt a feladata, így nem okozott meglepetést, hogy nincs otthon, csak nehéz néha.

Az otthonunk

Két év alatt azért sikerült már sok mindent megcsinálni. Először felújítottuk belülről, majdhogynem csak a falak maradtak. Mivel jó áron sikerült a házhoz hozzá jutni, ezért döntöttünk a vásárlás dog-1086284_640mellett. A belső rész szétbontása előtt a tetőt is úgy ahogy volt ledobták a fiúk, új szerkezetet tettek fel, és mellette egy kicsit megmagasították. Mi mindenképp szerettük volna a tetőteret később beépíteni, de ahhoz ezt először meg kellett csinálni.

A kert az utolsó, de ha időm engedi mindig próbálok rajta csinosítani egy kicsit. Idén vetünk pár fát, és bokrot is ültettünk. Konyhakertet szeretnék majd egy kicsit kialakítani, de most még nem alkalmas rá a kert.

Ritka pillanatok

Tényleg nagyon kevés lehetőségünk van együtt lenni. Azt hiszem, aki hasonló cipőben jár, nem kell bemutatni, hogy milyen nehéz sokszor mindent egyedül megoldani. Emlékszem, az építkezés is egy küzdés volt sokszor.

Miután beköltöztünk elhatároztam, hogy mindenképpen szeretnék egy kutyát. Társnak is jó, és nem vagyok egyedül akkor amikor Laci távol van.

Egy helyes kis vizslával bővült tavaly a családunk, vele szoktunk sétálni, és a Duna partra menni, hiszen imádja, nagyokat tud szaladgálni, képes még télen is fürdeni.

Van egy két kedvenc helyünk is, ahová el szoktunk menni, ha belefér az időbe. AZ egyik egy sportbolt, a másik pedig egy motoros bolt. Sokszor szerencsések vagyunk, mert mindig van valami akció, de olyan is volt már, hogy csak nézelődni mentünk. A sportbolt elég nagy, minden félét ki lehet próbálni. Pingpongozni, biciklizni… számtalan sportot.

Még emlékszem, mikor Lacinak megvettük az első bukósisakját. Azt sem tudtuk, hogy mi az a bukósisak méret, és hogy egy bukósisakból több méret is van.

Persze az együtt töltött percek hamar elmúlnak. Amilyen hosszúnak ígérkezik mindig az együtt lét, olyan gyorsan el is telik. Persze örülünk annak, hogy egyáltalán van munkája mind a kettőnknek, és sikerült az otthonunkat is megteremteni, és szép lassan a mi ízlésünkre formálni. Igaz, ha belegondolok, minidig azt mondják, hogy ez a hosszú együttlét titka, hogy keveset találkozunk, de remélem lesz ez majd jobb is.